jueves, 30 de enero de 2014

Les botigues mones de Reus (I)

A mi sempre m'han agradat les coses mones... sempre! I quan anava a Donosti a veure la meva parella m'adonava que hi havia moltes coses mones (Ah, la tenda de llums... T_T) Però avui he descobert que a Reus, també n'hi ha.

I amb coses mones no em refereixo només a decoració, sino també de coses d'scrapbooking, costura i rebosteria. És possible que aquest any hi hagi hagut un boom en totes aquestes tendències. No és que m'importi massa, així no tinc tants problemes per trobar coses ni demanar-les per internet (perruques :_D). Així que he decidit que faré una llista amb totes aquestes tendes mones que conec i fer-los-hi una mica de publicitat (tot i que casi no tingui visites al blog.) 

Bé, doncs aquesta entrada la dedicaré a scrapbooking (encara que hi ha tendes amb decoració també).


Bé, aquí hi pot haver una confusió. La qüestió es que hi ha dos fils d'or: un especialitzat en costura (cintes, patchwork...) i l'altre en scrapbooking i llanes. Avui us parlaré d'aquest, perque és al que més vaig últimament :P El primer està a un carrer més principal prop del condesito, i l'altra al carrer que hi ha just al davant, el carrer dels Recs.

Aquí venen llanes de tots tipus i colors (menys llana feltre :c ), però a mi això poc m'interessa (de moment, lol). Aquí tenen de tot referent al scrap (bueno, totes tenen de tot xD) i aquests dies (gener del 2014) fan descompte del 40% en alguns articles de nadal. Jo hi he anat i m'he firat amb un paper vermellós i unes banderetes super cuques que utilitzaré pròximament <3

No sé perquè però crec que aquesta és la meva tenda preferida d'scrapbooking, perque és petita i acollidora.

Bambola està totalment especialitzada en scrapbooking. No es la tenda més gran del món, pero està plena de coses d'scrap.

I amb plena vull dir plena. El primer cop que vaig anar allà va ser com: wow. He canviat de ciutat després de passar la porta? No pensava que en una tenda de Reus (Reus! No Barcelona, Reus!) hi pugués haver tan material com allà. Us poso la foto perquè en serio, és impressionant.Només entrat allà es que no sabia on mirar. Què miro? Papers? Sellos?vtintes? Enganxines? Troqueladores? En serio, no sabia què mirar. I encara quan hi vaig, em quedo embobada i al final no miro ni faig res. Si algun dia vaig i deixa de passar-me això ( i tinc diners, clar) possiblement compri material per fer un àlbum sencer. O dos. O quatre.

~ Coté Sud
Coté Sud. Oh, coté sud. És una tenda petita, petita, però fa anys que està a Reus. I es taaan mona! Només cal que mireu la web. Es super cuca! Doncs com la web és la tenda real: un amor.Té un mini apartat d'scrapbooking (fa uns mesos estaven a meitat de preus els papers!): papers, enganxines i washi tape. Tot i que la majoria de coses que hi ha són de decoració. Però crec que la tenda té com un filtre de que si algo no és mono, no pot vendre's allà. Perquè en serio, no hi ha res que puguis dir què lleig.


~ 7detemps
aquí tenim una altra petita tenda semblant a Coté sud, també petiteta i adorable. Aquí tenen també cosetes de decoració però també galetes decorades (crec), punts de llibres, tasses... a més, una col·lecció super chachi de Mr. Wonderful. Allà també hi havia coses d'scrap, com troqueladores, segells i algun washitape. En un raconet hi havia descomptes en coses scrap otulet (Nadal en aquests moments). I també tenien camisetes! No les vaig mirar molt perquè sóc molt especial amb la roba, però eren molt mones també!


La prestatgeria
Aquesta és una botiga curiosa. Aquí hi ha varietat de coses, des de bufandes fins a bolsos fets de fusta (omglob). Aquesta tenda consisteix en que "llogues" un prestatge. Depèn de lo gran que sigui cada un, té un preu o altre. Allà posen els teus productes. És com un intermediari. Però és bastant útil per donar-te a conèixer si només vens per internet. Jo la vaig trobar molt mona!


A més, tot el que hi ha allà està fet a mà, i comprant allà segur que afavoreixes a alguna d'aquests petits negocis que amb tant d'amor fan les coses.


I per avui és tot! Espero que us hagi servit d'alguna cosa, i si feu manualitats o scrap o simplement voleu decorar la vostra casa una mica i viviu prop de Reus o veniu a estiuejar a  aquí, no us oblideu de visitar-les! Tot i que no us asseguro que acabeu amb les mans buides... :P

1 comentario:

  1. AAAAAIIIII son tan mones aquestes tendes!!! T'odio per portar-m'hi i morir d'amor totes dues jaja

    Per cert, t'he nominat a un premi al meu blog, te'l deixo aquí: http://ledesordrerose.blogspot.com.es/2014/02/1a-nominacion-un-premio-liebster.html

    ResponderEliminar